ChatGPT fizetős verzió használata GPT-4

  • 2023. 11. 12., 16:53
A ChatGPT Plus előfizetéses verzió hozzáférést biztosít számos új funkcióhoz és más felhasználói élményt növelő előnyöket kínál. Például a GPT-4 modellhez, DALL-E képgenerátor, adat analizálás, pluginek és ezek mellett pontosabb válaszok és gyorsabb válaszidőt is kapunk.
356

A ChatGPT az ingyenes verziója mellett, amiről már írtam, egy sokkal nagyobb tudású fizetős verziót is nyújt bárki számára havi 20+Afa dollárért (25,40 USD) 9.500 Ft-ért.

Továbbá harmadik féltől származó beépülő modulokat is használhatunk, bár ezekhez sok türelem és próbálkozás kell, hogy megfelelően lehessen kiaknázni a lehetőségeket. Egyik leglátványosabb funkcióhoz a DALL·E 3 képgenerátorhoz is hozzáférhetünk mostantól valamint a Binggel való böngészéshez (azaz internet-eléréséhez) és az Advanced Data Analyticshez.

Milyen előnyökkel jár a ChatGPT plus előfizetés megszerzése.

  • Sokkal nagyobb stabilitást kap, gyorsabb válaszokat valamint elsőbbségi hozzáféréshez juthatunk az új kiadásokhoz, például a GPT és a DALL·E újabb verzióihoz.
  • A válaszok sokkal pontosabbak, jobban megfogalmazottabbak.
  • Feltölthetünk képeket és megkérhetjük a GPT-t, hogy elemezze, írja le a jelenetet szövegesen, magyarázzon el ábrákat, megérti a vicces mémeket a teljes kontextusában is.
  • A ChatGPT Plusz előfizetők elsőbbségi hozzáférést kapnak a DALL·E legújabb, innovatív képgeneráló AI-jához, a DALL·E 3-hoz. Ez a verzió nem csak hogy felülmúlja elődjét, de integrálva van a GPT-4 beszélgető AI képességeivel, ami talán a legfejlettebb lépés az Általános Mesterséges Intelligencia (AGI) felé.
  • Az ingyenes ChatGPT verzió nagy problémája a tudáskorlátozás. A Bing segítségével most már tud az interneten is keresni bár ez a funkció nagyon nem tökéletes még de jó úton halad.
  • Adatok elemzése és megértése az Advanced Data Analytics használatával. A feltöltött dokumentumok excel, pdf, stb alapján az igényeinek megfelelően elemezi az adatokat, vizualizálja ezeket grafikonokon, és ha kell segít akár a döntéshozatalokban is.

Korlátozások a fizetős verzióban

A fizetős verzióban is van azért korlátozás, bár általános használatra nekem ez nagyon ritkán jön elő: három óránként csak 50 kommunikáció kezdhető.
A képek generálásakor viszont többször belefutottam, hogy pár percre nem enged új képeket generálni.

ChatGPT Plus ingyenes használatának lehetősége

Meg kell említeni, hogy bizonyos GPT-4 és ChatGPT Plus funkciókat más szolgáltatásokba építve akár ingyenesen is lehet használni.

  • GPT-4 szöveges tartalmak generálása és internetes böngészés lehetséges a bing.com keresőn keresztül is ingyenesen.
  • A BING kép generálási funkciója a Dall-E képgenerátort használja és (részben) ugyanaz a verziót mint a ChatGPT plus előfizetőknek is jár.

 

DALL-E képgenerátor mintakép:

Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.
Ha hasznosnak találod az ITBázis oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

A Krita új dimenziója – Generatív AI és pózszerkesztő a művész beállítottságúaknak 2023. 11. 19., 18:35  |  426

A Krita új dimenziója – Generatív AI és pózszerkesztő a művész beállítottságúaknak

Digitális művészek, illusztrátorok, képregényrajzolók számára itt egy új plugin Kritá-hoz, az egyik legjobb ingyenes digitális rajzoló és festőprogramhoz. Egy új szintre lépett a Krita az AI technológia és a pózszerkesztő eszközök bevonásával. Ez a megoldás nem csak a kreativitást gyorsítja fel, hanem a munkafolyamatokat is megkönnyíti, új lehetőségeket teremtve a digitális festészet világában.


DALL-E képgaléria 1. 2023. 11. 15., 10:19  |  334

DALL-E képgaléria 1.

Napi szinten amikor eszembe jut valami ötlet generálok egy képet a DALL-E képgenerátorral és legtöbb esetben testszik a végeredmény így ezekből töltöttem most fel egy csokorral.


Következő szintű ChatGPT: Az egyéni GPT-k világa, saját adatokkal való tanítás 2023. 11. 13., 19:51  |  456

Következő szintű ChatGPT: Az egyéni GPT-k világa, saját adatokkal való tanítás

Fedezd fel, hogyan használhatod a ChatGPT-t egyedi saját GPT-kel a munkádhoz, tanuláshoz és szórakozáshoz. Az OpenAi bevezette a saját GPT-k készítésének lehetőségét.


DALL·E 3 képgenerátor beintegrálása a ChatGPT-be 2023. 11. 13., 12:43  |  347

DALL·E 3 képgenerátor beintegrálása a ChatGPT-be

A mesterséges intelligencia területén történő legújabb fejlesztések közül az egyik legizgalmasabb a DALL·E 3 bevezetése a ChatGPT szolgáltatásba. Ez az innováció lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű beszélgetéssel egyedi képeket hozzanak létre. Ez a funkció már elérhető a ChatGPT Plus és Enterprise (fizetős verziók) felhasználók számára.


ChatGPT fizetős verzió használata GPT-4 2023. 11. 12., 16:53  |  356

ChatGPT fizetős verzió használata GPT-4

A ChatGPT Plus előfizetéses verzió hozzáférést biztosít számos új funkcióhoz és más felhasználói élményt növelő előnyöket kínál. Például a GPT-4 modellhez, DALL-E képgenerátor, adat analizálás, pluginek és ezek mellett pontosabb válaszok és gyorsabb válaszidőt is kapunk.


ChatGPT ingyenes verzió használata 2023. 11. 11., 19:36  |  655

ChatGPT ingyenes verzió használata

Fedezd fel a ChatGPT-t, az OpenAI által fejlesztett AI-t, ami kérdésekre válaszol és segít a programozásban, valamint általános tudáskérdésekben.


ITBAZIS KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalunkon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a Informatikában érdekeltek.