Plágium ellenőrzés - webszöveg egyediségének ellenőrzése

  • 2016. 12. 21., 05:59
Egyedi szöveg egy weblapon ma az egyik legfontosabb az internetes oldalak életében. Nem csak a keresőoptimalizálás miatt, hanem az miatt is, hogy az ügyfelek is lássák, hogy egyedi vagy.
5747

A Google amikor ellenőriz egy szöveget, akkor 3-4 szavakra bont minden beindexelt szöveget. Ezután minden ilyen bontást összeegyeztet egy új tartalommal, amit be indexel és ez alapján dönti el, hogy mennyire egyedi az új tartalom. Bár megoszlanak a vélemények, hogy a lopott szöveg miatt a Google mennyire büntet, de biztos, hogy az az előnyös, ha a szöveget mi saját magunk írjuk meg. Ilyenkor a kereső szeretni fogja a weblapot és értékesebb helyre kerül a rangsorolás szerint.
Hogy mikor lehet használni egy plágium ellenőrzőt?

  • Nem szeretnéd újra feltalálni a spanyol viaszt ezért egy már interneten lévő szöveget szeretnél átfogalmazni. Ebben az esetben a végeredményt többször lefuttatva legalább 75%-kos legyen az eredmény. Ekkor már a Google egyedi tartalomnak fogja tartani.
  • Amennyiben egy szöveget kapsz valakitől, pl. webszövegírótól vagy egy kollégától, és azt mondják, hogy ezt ők írták és meg akarod nézni, hogy tényleg igazuk van-e.

Plágium ellenőrző online eszköz, amivel kiszúrhatjuk a már duplikált tartalmakat

A Small SEO Tools-nak van egy nagyon jó webszöveg egyediséget ellenőrző eszköze a Plagiarism Checker. Gyors és nagyon egyszerűen használható. Annyi a dolgunk, hogy ellátogatunk a weblapra és az ott található mezőbe beírjuk a vizsgálni valószövegrész. Maximum 1000 szót lehet egyszerre figyeltetni.

Lehetőség van komplett Word (.docx) vagy sima text (.txt) dokumentum feltöltésére is. Ilyenkor a bemásolt szöveget csak a dokumentumban vagy csak a megadott URL alatt lévő weblapon ellenőrzi.

Hogy mennyire jól ellenőriz arra nincs megbízható adat, de eddigi próbálkozásokból úgy tűnik, hogy jól végzi a dolgát ez az online webszöveg duplikálást ellenőrző eszköz.

SZTAKI Kopi – magyar plágiumkereső
Ez a rendszer dokumentumok közötti egyezéseket keres, leginkább tanulmányokhoz, diplomákhoz és hasonló tartalmakhoz lehet jól használni.

Hasonló cikkek a rovatból

Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.
Ha hasznosnak találod az ITBázis oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

A Krita új dimenziója – Generatív AI és pózszerkesztő a művész beállítottságúaknak 2023. 11. 19., 18:35  |  616

A Krita új dimenziója – Generatív AI és pózszerkesztő a művész beállítottságúaknak

Digitális művészek, illusztrátorok, képregényrajzolók számára itt egy új plugin Kritá-hoz, az egyik legjobb ingyenes digitális rajzoló és festőprogramhoz. Egy új szintre lépett a Krita az AI technológia és a pózszerkesztő eszközök bevonásával. Ez a megoldás nem csak a kreativitást gyorsítja fel, hanem a munkafolyamatokat is megkönnyíti, új lehetőségeket teremtve a digitális festészet világában.


DALL-E képgaléria 1. 2023. 11. 15., 10:19  |  411

DALL-E képgaléria 1.

Napi szinten amikor eszembe jut valami ötlet generálok egy képet a DALL-E képgenerátorral és legtöbb esetben testszik a végeredmény így ezekből töltöttem most fel egy csokorral.


Következő szintű ChatGPT: Az egyéni GPT-k világa, saját adatokkal való tanítás 2023. 11. 13., 19:51  |  699

Következő szintű ChatGPT: Az egyéni GPT-k világa, saját adatokkal való tanítás

Fedezd fel, hogyan használhatod a ChatGPT-t egyedi saját GPT-kel a munkádhoz, tanuláshoz és szórakozáshoz. Az OpenAi bevezette a saját GPT-k készítésének lehetőségét.


DALL·E 3 képgenerátor beintegrálása a ChatGPT-be 2023. 11. 13., 12:43  |  478

DALL·E 3 képgenerátor beintegrálása a ChatGPT-be

A mesterséges intelligencia területén történő legújabb fejlesztések közül az egyik legizgalmasabb a DALL·E 3 bevezetése a ChatGPT szolgáltatásba. Ez az innováció lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű beszélgetéssel egyedi képeket hozzanak létre. Ez a funkció már elérhető a ChatGPT Plus és Enterprise (fizetős verziók) felhasználók számára.


ChatGPT fizetős verzió használata GPT-4 2023. 11. 12., 16:53  |  558

ChatGPT fizetős verzió használata GPT-4

A ChatGPT Plus előfizetéses verzió hozzáférést biztosít számos új funkcióhoz és más felhasználói élményt növelő előnyöket kínál. Például a GPT-4 modellhez, DALL-E képgenerátor, adat analizálás, pluginek és ezek mellett pontosabb válaszok és gyorsabb válaszidőt is kapunk.


ChatGPT ingyenes verzió használata 2023. 11. 11., 19:36  |  1010

ChatGPT ingyenes verzió használata

Fedezd fel a ChatGPT-t, az OpenAI által fejlesztett AI-t, ami kérdésekre válaszol és segít a programozásban, valamint általános tudáskérdésekben.


ITBAZIS KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalunkon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a Informatikában érdekeltek.