Tippek, trükkök az ingyenes Spotify zene lejátszóhoz

  • 2017. 11. 04., 07:51
A Spotify mindenki nagy örömére egy kifejezetten egyszerűen használható desktop és mobil programot ad, de van néhány hasznos kis lehetőség és funkció.
3407
Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.

Aki még nem ismerné ezt a zenei streaming szolgátatást annak ajánlom előző cikkemet a témában: Ingyenes zenehallgatás a Spotify segítségével.

Saját Lejátszási listára csak egyszerűen rá kell húzni az adott zene számot. Ilyenkor a lista legvégére kerül az újonnan belerakott szám. Viszont ha a zeneszámot nem csak ráhúzzuk a lejátszási lista nevére, hanem kicsit rajta tartjuk, akkor jobboldalt meg is jelenik maga a lista és tovább húzva bármelyik helyre berakható a zeneszám. Így egyből egy húzással állítható a sorrend. Ugyanez a sorrendezési lehetőség természetesen akkor is működik, ha a már meglévő listánkat akarnánk rendezgetni, illetve egyik listából a másikba is ugyanilyen módon lehet a zenéket átpakolgatni.

Ha, van egy kedvenc még aktívan zenélő előadó akkor fel lehet iratkozni az Ő követésére és ha változás van a zenei felhozatalban, akkor a Spotify jelezni fogja. Ezt a lehetőséget az adatlapján a KÖVETÉS gombra kattintva érhetjük el.

Ugyanitt van lehetőség arra, hogy az adott előadó stilusához hasonló előadókat keressünk. Bár néha nem feltétlen jó a lista, mert régebbi előadók esetén csak az időpont egyezik a stílus már kevésbé :-) Szintén érdemes megnézni főleg a híresebb külföldi előadók NÉVJEGY paneljét is mivel sok kép és angol nyelvű önéletrajz is megtalálható.

A sűrűn hallgatott lejátszási listákból indított zenék esetén érdemes lehet a VÉLETLEN SORREND opciót bekapcsolni, hogy kicsit változatosabbnak tűnjön a zenehallgatás :-)

A Spotify programon belül több helyen megjelennek a három pontos kis gombok (…). Ezekere kattintva meg lehet osztani akár a saját vagy előadói lejátszási listákat is, facebookon, skypeon, twitteren, stb. Valamint van egy LEJATSZASI LISTA LINKJÉNEK MÁSOLÁSA opció is amire kattintva kimásolódik a vágólapra egy ilyen URL: https://open.spotify.com/artist/4P70aqttdpJ9vuYFDmf7f6

Ezt akár egy weblapra is ki lehet rakni vagy e-mail-ban elküldeni egy ismerősünknek. Ha rákattint és a Spotify adataival a spotify.com weblapján is be van jelentkezve, akkor kompletten le tudja játszani az ilyen listákat is.

Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.
Ha tetszett ez a cikk vagy segítségedre volt egy probléma megoldásában, kérlek oszd meg a Facebookon az alábbi TETSZIK vagy MEGOSZTÁS gombokkal, hátha másoknak is hasznos lesz:
Ha hasznosnak találod az ITBázis oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

A webshop auditálás részei és folyamata 2019. 08. 05., 19:23  |  794

A webshop auditálás részei és folyamata

Az online felületek működésének elemzése elengedhetetlen minden jól működő vállalkozás számára, különösképpen igaz ez a webshopokra. A webshop auditálás az üzleti tevékenység különböző részeire terjed ki, többek között a keresőoptimalizálásra (SEO), a tartalomra, a weboldal teljesítményre valamint a felhasználói élményre (UX).


Elérhető e weboldala a világ minden táján? 2018. 10. 15., 08:00  |  883

Elérhető e weboldala a világ minden táján?

Ezen a webhelyen megtudhatjuk hogy milyen sebességgel tölti be a böngésző egyes országokban a weboldalunkat.


Hogyan készítsünk saját weboldalt? 2018. 10. 11., 10:53  |  1595

Hogyan készítsünk saját weboldalt?

Ingyenes, gyors lehetőség ha weboldalt szeretnénk. Egyszerű a használata és sok helyen találunk a neten segítséget hozzá. Én is kipróbáltam, csak ajánlani tudom.


Online ingyenes képszerkesztő programok 2018. 07. 12., 10:00  |  20558

Online ingyenes képszerkesztő programok

Ha nem szeretnénk telepíteni képszerkesztő programot a gépünkre, vagy fizetős alkalmazásokat megvenni, de van pár képünk amit kicsit szeretnénk feljavítani, átszerkeszteni, tudok ajánlani pár jó online képszerkesztő programot.


Hol találhatsz ingyenes, jó minőségű képeket? 2018. 06. 07., 10:49  |  1668

Hol találhatsz ingyenes, jó minőségű képeket?

Munkám során többször előfordult, hogy keresnem kellett a neten, hogy hol találok jó minőségű szép képeket amiket weboldalhoz is fehasználhatok, hírhez, cikkhez, bloghoz vagy slideshowba.


Hogyan egészítsünk ki egy videót képekkel? 2018. 06. 05., 09:40  |  1910

Hogyan egészítsünk ki egy videót képekkel?

A napokban keresgéltem éppen olyan videó szerkesztőt ami ingyenes és meg is tudom csinálni rajta, hogy egy videóhoz tegyek hozzá még képeket.


ITBAZIS KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalunkon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a Informatikában érdekeltek.