Tippek, trükkök az ingyenes Spotify zene lejátszóhoz

  • 2017. 11. 04., 07:51
A Spotify mindenki nagy örömére egy kifejezetten egyszerűen használható desktop és mobil programot ad, de van néhány hasznos kis lehetőség és funkció.
4144
Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.

Aki még nem ismerné ezt a zenei streaming szolgátatást annak ajánlom előző cikkemet a témában: Ingyenes zenehallgatás a Spotify segítségével.

Saját Lejátszási listára csak egyszerűen rá kell húzni az adott zene számot. Ilyenkor a lista legvégére kerül az újonnan belerakott szám. Viszont ha a zeneszámot nem csak ráhúzzuk a lejátszási lista nevére, hanem kicsit rajta tartjuk, akkor jobboldalt meg is jelenik maga a lista és tovább húzva bármelyik helyre berakható a zeneszám. Így egyből egy húzással állítható a sorrend. Ugyanez a sorrendezési lehetőség természetesen akkor is működik, ha a már meglévő listánkat akarnánk rendezgetni, illetve egyik listából a másikba is ugyanilyen módon lehet a zenéket átpakolgatni.

Ha, van egy kedvenc még aktívan zenélő előadó akkor fel lehet iratkozni az Ő követésére és ha változás van a zenei felhozatalban, akkor a Spotify jelezni fogja. Ezt a lehetőséget az adatlapján a KÖVETÉS gombra kattintva érhetjük el.

Ugyanitt van lehetőség arra, hogy az adott előadó stilusához hasonló előadókat keressünk. Bár néha nem feltétlen jó a lista, mert régebbi előadók esetén csak az időpont egyezik a stílus már kevésbé :-) Szintén érdemes megnézni főleg a híresebb külföldi előadók NÉVJEGY paneljét is mivel sok kép és angol nyelvű önéletrajz is megtalálható.

A sűrűn hallgatott lejátszási listákból indított zenék esetén érdemes lehet a VÉLETLEN SORREND opciót bekapcsolni, hogy kicsit változatosabbnak tűnjön a zenehallgatás :-)

A Spotify programon belül több helyen megjelennek a három pontos kis gombok (…). Ezekere kattintva meg lehet osztani akár a saját vagy előadói lejátszási listákat is, facebookon, skypeon, twitteren, stb. Valamint van egy LEJATSZASI LISTA LINKJÉNEK MÁSOLÁSA opció is amire kattintva kimásolódik a vágólapra egy ilyen URL: https://open.spotify.com/artist/4P70aqttdpJ9vuYFDmf7f6

Ezt akár egy weblapra is ki lehet rakni vagy e-mail-ban elküldeni egy ismerősünknek. Ha rákattint és a Spotify adataival a spotify.com weblapján is be van jelentkezve, akkor kompletten le tudja játszani az ilyen listákat is.

Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.
Ha hasznosnak találod az ITBázis oldalt vagy bármelyik cikket, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat.

VR válogatott információk

A VirtuALL portálon és az interneten elérhető hasznos információk a virtuális valóság eszközökről (ár, vásárlás, kipróbálási lehetőségek, stb.) és magáról a témáról.

Legfrissebbek

Tartalomérzékeny kitöltés Photoshop-ban 2023. 01. 24., 18:53  |  130

Tartalomérzékeny kitöltés Photoshop-ban

Panoráma képeknél fontos szerepet játszik az utómunka. Elengedhetetlen, hogy módosítsunk a nyers képeken, mert különben nem a megszokott élményt kapjuk vissza.


Videó vagy hangfájl konvertálása gyorsan és ingyenesen 2023. 01. 23., 19:10  |  67

Videó vagy hangfájl konvertálása gyorsan és ingyenesen

Ha videót vagy hangfájlt szeretnék más formátumra konvertálni a CloudConvert nevű weboldal a legjobb választás.


360°-os panoráma kép készítése fotókból 2023. 01. 21., 16:32  |  128

360°-os panoráma kép készítése fotókból

Különálló fényképek összeillesztése egy 360°-os panoráma képpé ezzel a szoftverrel nem lehet egyszerűbb!


A webshop auditálás részei és folyamata 2019. 08. 05., 19:23  |  1219

A webshop auditálás részei és folyamata

Az online felületek működésének elemzése elengedhetetlen minden jól működő vállalkozás számára, különösképpen igaz ez a webshopokra. A webshop auditálás az üzleti tevékenység különböző részeire terjed ki, többek között a keresőoptimalizálásra (SEO), a tartalomra, a weboldal teljesítményre valamint a felhasználói élményre (UX).


Elérhető e weboldala a világ minden táján? 2018. 10. 15., 08:00  |  1300

Elérhető e weboldala a világ minden táján?

Ezen a webhelyen megtudhatjuk hogy milyen sebességgel tölti be a böngésző egyes országokban a weboldalunkat.


Hogyan készítsünk saját weboldalt? 2018. 10. 11., 10:53  |  2245

Hogyan készítsünk saját weboldalt?

Ingyenes, gyors lehetőség ha weboldalt szeretnénk. Egyszerű a használata és sok helyen találunk a neten segítséget hozzá. Én is kipróbáltam, csak ajánlani tudom.


ITBAZIS KÖZÖSSÉGEK

Témakiválasztás

Szeretnéd a virtuális valóság témában hamarabb megtalálni a számodra hasznosabb tartalmakat?

Az alábbi két gombra kattintva a hírek jellemzői, címkéi és témái alapján tudsz szűrni.

CIMKÉK TÉMÁK

Partnerek

Partner oldalunkon keresztül olyan weblapokra tudsz eljutni akik szintén a Informatikában érdekeltek.